Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gravarna i Mellerud "ett sjukt skämt"

- 04/01/2009, 09:19 -

Gravarna som upptäcktes i går var tomma. Någon har utsatt de anhöriga för ett sjukt skämt.

MELLERUD. Det var under fredagen som två kvinnor gjorde det makabra fyndet vid en industrilokal i Mellerud. Där fanns nämligen det som såg ut som två gravar, med två instuckna kors i grushögarna. På ett av korsen stod namnet Daniel.

Kvinnorna larmade polisen då de misstänkte att det kanske hade något att göra med de försvunna männen Peter Larsson och Daniel Olsson, som försvann spårlöst i höstas.

Polis begav sig genast till platsen och under gårdagen undersöktes gravarna. Men det visade sig att de var tomma. Någon har utsatt de anhöriga för ett sjukt skämt. Kan det ha varit några ungdomar som genomfört en ritual? Eller är det kanske en varning från den undre världen?

– Det kan vara det. Allt är möjligt. Men det är inget som jag känner till, menar kriminalkommissarien Thord Haraldsson, enligt Expressen.

Enligt polisen var de försvunna småbarnspapporna inblandade i grov brottslighet och kan länkas till kriminella gäng som Hells Angels och Bandidos. Men teorierna om vad som kan ha hänt männen är många. Vissa menar att de försökt blåsa Hells Angels på pengar och sedan råkat illa ut, men ingen vet säkert.

Daniel Olssons syster Agnetha Bergh är upprörd över de tomma gravarna, men är samtidigt lättad.

– Det gör att man har ett visst hopp kvar, säger hon, skriver Expressen.

Skrivet av: