Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mördad kopplas till småbarnspapporna

Nyheter | 11/02/2009 10:41

Mordet tros ha ett samband till två tidigare försvinnanden.

TÖREBODA. Det var under tisdagsmorgonen som mannen hittades mördad. Någon hade tejpat ihop hans mun och kroppen visade tecken på kraftigt våld.

Mannen, som är i 60-årsåldern, arbetade inom byggbranschen och hanterade stora summor pengar. Precis som småbarnspapporna Peter Larsson och Daniel Olsson. Männen försvann under förra året och ännu finns inga spår efter dem.

Nu utreder polis om det finns ett samband mellan männens försvinnande och mordet.

– Det gemensamma är bakgrunden. Samtliga tre är företagare som har hanterat stora pengar i sitt yrke, säger Björ Blixter, polisens presstalesman, enligt GP.

Den mördade mannen har tidigare stått åtalad för ekonomisk brottslighet och hade stora skulder.

– Det finns klara likheter mellan utredningarna. De är i samma bransch, har stora skulder och mycket ovänner, menar Blixter, skriver GP.

De försvunna männen var djupt insyltade i organiserad brottslighet. En av polisens teorier är att de försökt att lura mc-gänget Hells Angels på pengar. Något som kan ha att göra med deras försvinnande.

Skrivet av: