Två män gripna för våldtäkt

Två män greps på ett hotell i Stockholm tidigt i morse, misstänkta för våldtäkt.


Två män greps på ett hotell i Stockholm tidigt på onsdagsmorgonen. De misstänks för att ha våldtagit en kvinna. Kvinnan slog larm till personalen i hotellreceptionen som hörde av sig till polisen.

– De misstänkta var kvar på sina rum när vi kom dit och omständigheterna gjorde att de greps. Rummen är nu avspärrade för att gås igenom och kvinnan är förd till sjukhus, säger Håkan Westin på länskommunikationscentralen i Stockholm.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är morgonens nyheter 19 mars

Polisen i Lund rapporterar om inbrott

"Inbrott i gård, Hällestad", skriver polisen på sin hemsida.

E-handeln fortsätter att öka

E-handeln ökade omsättningen med 14 procent i januari till 11,4 miljarder kronor, jämfört med samma månad i fjol, enligt Svensk Handels E-handelsindikator.

Hässleholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka, Vinslöv", skriver polisen på sin hemsida.

Sverige näst bäst på patent

1 timme sedan
Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.

Näringslivets känga till regeringen: Sluta snåla

1 timme sedan
Sluta snåla, inflationen är borta, tycker Svenskt Näringsliv som uppmanar regeringen att rusta upp skruttiga järnvägar och vägar. Men brist på arbetskraft riskerar sätta fart på inflationen igen.