Hur dog Carolin?

Nu måste åklagaren bevisa hur Carolin dog.


I morgon ska åklagaren lämna in åtalet mot den mordmisstänkte 51-åringen. För åklagaren handlar det om att bevisa att "jägaren" sköt Carolin Stenvall, 29 år, medan hon ännu levde. I så fall kan han dömmas till mord.

51-åringen har erkänt att han vållat hennes död, men han nekar till att han mördat henne. I stället hävdar han att hans knuff fick henne att trilla bakåt och dött när hon slog i huvudet, skriver Aftonbladet.

Han ska då ha fått panik och stoppat Carolins kropp i sin baklucka och kört omkring med henne innan han stoppade på 58:ans plats på E4:an. Där sköt han henne genom ryggen, varför vet han inte eftersom hon var död. Sedan körde han vidare söderut från Gällivare och stoppade på en skogsväg. Där frösökte han sätta eld på kroppen och täckte sedan över den med löv, Expressen.

Inslag: 51-åringen inte längre pyskiskt störd

Skrivet av:

Senaste nytt

Rekordhögt fusk med bostadsbidrag

Fulspel och rackartyg: Swedbank mot 30 miljarder i böter

Swedbank åkte fast i Sveriges största penningtvätthärva. Efter fem år ska ärendet upp i amerikanska domstolar, och det kan kosta banken många miljarder. – Swedbank har lyckats bryta mot den amerikanska korruptionslagstiftningen, penningtvättlagstiftningen som sanktionslagstiftningen, säger advokaten Peter Utterström.

Lurade på både pengar och startplats – Bedrägerier ökar kring Vasaloppet

Vasaloppet varnar för nätbedrägerier i samband med anmälan till loppet. – Man ska tänka till en extra gång innan man skickar några pengar, säger arrangemangschef Magnus Locken.

Sena listan: Här är Sveriges mest försenade avgångar 2023

SJ har mött mycket kritik för tågtrafikens förseningar, som har grundats i allt från spårfel, trafikfel och väder. Här kommer listan på de mest försenade avgångarna i Sverige under 2023.

Apoteksjätten Apotea stäms – krävs på 300 000

Fackförbundet Unionen stämmer Apotea i Arbetsdomstolen och kräver dem samtidigt på 300 000 kronor i skadestånd.

Valp självdog under svåra smärtor – åt rått kött

Nu åtalas en man för djurplågeri, rapporterar Sydsvenskan.