Lördag 20 Aug
Stockholm

Pedofil granne med dagis

Några hundra meter från lekande barn bor en av Sveriges värsta pedofiler.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 55-årige mannen har totalt dömts till över 16 års fängelse för sexbrott mot barn. I tjugo år har han satt skräck i det svenska samhället. Nu har han placerats i ett boende intill en förskola och två grundskolor.

Hans offer är unga pojkar i tioårsåldern. Vid ett 20-tal tillfällen har han utnyttjat och våldtagit pojkar mellan 10 och 12 år. Till exempel när han lurade en 10-årig pojke att det krävdes en speciell rit för att komma med i hans hemliga klubb. Därefter våldtog han pojken tio gånger.

– Ja, men det är ju så gammalt vet du... det är alltså fyllet som har gjort det. Det är brännvinet som har fördärvat det för mig. Det här jävla brännvinet. Det är därför jag kämpar med näbbar och klor för att hålla mig borta från det , säger pedofilen till Aftonbladet.

Frågan är om han kommer kunna hålla sig borta från brott? Om barnen är säkra med en pedofil så nära? Förutom våldtäkt och sexuella övergrepp på barn är värstingpedofilen dömd för ett 50-tal andra brott. Häleri. Stöld. Misshandel. Hemfridsbrott.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.