Nytt spår: Carolin kan vara bortförd

Polisens utredning pekar åt att Carlolin Stenvall har blivit bortrövad.


Polisen har fått fram bevisning som pekar åt att Carolin Stenvall blev bortförd den 12 september. Det är en teori som polisen arbetat med under en tid.

– Det har spekuleras om det i flera veckor. Men jag har inga uppgifter om det, säger Rolf Hamnstig, vakthavande befäl vid Norrbottenspolisen till Expressen.

Polisen har bland annat gått igenom Carolins dator och mobiltelefon för att få reda på om hon varit hotad.

– Polisen måste ha hittat något som gör dem övertygade om att det rör sig om ett brott, sa Leif GW Persson i programmet Efterlyst i TV3.

Man har tidigare sökt efter en man som handlade direkt efter Carolin på Shell-macken i Töre utanför Gällivare. Polisen vill även komma i kontakt med den så kallade "liftaren" som befann sig vid platsen där Carolin försvann, skriver Expressen.

Skrivet av:

Senaste nytt

Uppgifter: Dåd lamslår tågtrafik Ryssland–Kina

Misstänkt mordförsök på frisörsalong – person skadad med vasst tillhygge

Ett misstänkt mordförsök har inträffat på en frisörsalong i Kinna, i Marks kommun, skriver polisen på sin hemsida.

Sektledare utreds för våldtäkt i Frankrike

En 71-årig man, som varit ledande i en sekt i Frankrike och som haft kopplingar till Sverige, ställs inför en förberedande rättsförhandling på fredagen. Mannen misstänks för bland annat människosmuggling, kidnappning och våldtäkt.

Sparkontot du INTE ska ha pengarna på – efter nya räntehöjningen

Vid årsskiftet kommer skatten på invensteringssparkonton att höjas igen. Här får du veta hur du ska tänka när du väljer typ av sparkonto.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ale

1 timme sedan
"En trafikolycka mellan sopbiloch fotgängare har inträffat vid Älvängen.", skriver polisen på sin hemsida.

Ärende efter Löfvings död avslutas

1 timme sedan
Polismyndigheten har åtgärdat de brister som ledde till vite och skarp kritik från Arbetsmiljöverket efter att polischefen Mats Löfving hittades död. Verket lägger nu ner sitt tillsynsärende.