Polis har nytt spår

Carolin har varit försvunnen sedan 12 september. Men nu tror polisen att de fått upp ett nytt spår.


PITEÅ. Strax innan Carolin Stenvall försvann stannade hon och handlade. Hon kan nämligen ha fångats på någon av butikens övervakningskameror. Men polisen vill inte uppge om de lyckats säkra några nya bilder på Stenvall.

– Jag vill inte gå in på om vi säkrat någon film, men vi gör vissa undersökningar nu och går igenom de uppgifterna, säger Anders Danielsson, chef för brottsutredningar vid polisen i Norrbotten.

Han tillägger att de inte vill gå ut med information gällande detta då förhör pågår.

– Anledningen att vi inte går ut med informationen är att vi gör ett antal förhör just nu och vi vill inte att de personerna ska påverkas av uppgifterna, menar Danielsson enligt Expressen.

Skrivet av:

Senaste nytt

Norrköping: Polisen rapporterar om motorfordon

Strömmer: Krävs väldigt ingripande mått och steg

Sverige har fortsatt stora problem med utsatta områden, säger justitieminister Gunnar Strömmer (M). Det är ett misslyckande för helt vårt samhälle, säger han.

Klart med regelverk för framtida mediestöd

Regeringen har klubbat en förordning om mediestöd, som ska börja gälla vid årsskiftet. Men hela regelverket presenteras i din detalj först på lördag.

Polisen rapporterar om mord / dråp, Mark

"Försök till mord i Kinna", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om stöld, Stockholm

"Polisen söker efter en kvinna som har försökt stjäla en barnvagn på ett förskoleområde i Målarhöjden.", skriver polisen på sin hemsida.

Eslövspappan: "Hon har blivit instruerad"

1 timme sedan
Eslövsflickans berättelse om hur hon hållits inspärrad i en tvättstuga är påhittad, hävdar hennes pappa. Han menar att hon har fått instruktioner. Han säger också att det var rädsla för en orosanmälan som gjorde att flickan inte tidigare fick vård.