Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anhöriga vill dödförklara HA-medlem

Nyheter | 13/04/2009 20:12

Sysern: Polisen vågade inte göra något mot Hells Angels.

Hells Angelsmedlemmen Morgan Blomgren försvann 1999 och sedan dess har polisen inte lyckats hitta några spår som har lett till hans kropp.

En teori är att Hells Angels själva mördade honom. Morgan hade vid tiden för försvinnandet kommit på kant med sina kompisar i mc-gänget och blivit utesluten. För Morgans syster Ursula är försvinnandet lika aktuellt i dag som det var för tio år sedan. Men polisen har inte rört fallet på flera år.

– Han hade varit hittad för länge sen om polisen gjort sitt jobb. Men ingen vågade göra något mot en kriminell organisation, säger Ursula Blomgren.

För att gå vidare har hon försökt få honom dödförklarad och före jul skickade familjen in papper till Skatteverket. Men handlingarna kom tillbaka eftersom Skatteverket ville att ansökan i stället skulle komma från Morgans i dag 18-åriga dotter.

– Dottern var bara åtta när han försvann. Hon har haft det jättejobbigt i alla år och hon har en tom grav som hon fortfarande går till, säger Ursula till HD.

Om inga nya uppgifter kommer, så dödförklaras Blomgren den 26 oktober.

Skrivet av: