Mest lästa

Nya lagen många husägare missat – kan ge 3 000 kronor i böter

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

SMHI har utfärdat en gul varning för snö. På sina håll kan det komma upp till 10 centimeter nederbörd.

Sylten som kan bli olaglig – här är hela listan

Mer bär i sylten – det föreslås i ett nytt förslag som EU-kommissionen röstar om i dagarna. Får det grönt ljus är det många syltsorter på den svenska marknaden som ligger risigt till. Vi har granskat vilka.

Brödernas-anställd gömde 100 kilo knark i restaurangens omklädningsrum

I dagarna dömdes en tidigare Brödernas-anställd till fem års fängelse. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade gömt över 100 kilo knark i restaurangens personalutrymmen.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Barnvakt våldtog flicka under flera år

Ludvig Åberg flyger vidare – efter succén i US Masters

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Folkhälsomyndigheten varnar alla äldre: "Kan i värsta fall leda till döden"

Folkhälsomyndigheten är bekymrade över att så få äldre tagit en påfyllnadsdos av sitt covid-19 vaccin i vår. Nu går de ut med en varning till de äldre, och påminner om att sjukdomen i värsta fall leda till döden.

City Gross nya förändring – så mycket kostar det kunderna

De jobbar fyra dagar i veckan – med full lön

Sedan 1970 har det varit norm att arbeta fem dagar per vecka i Sverige. Men detta kan komma att förändras. I en ny studie ska fyra dagars arbetsvecka prövas och Nyheter24 har pratat med en av arbetsgivarna. – Vi vet att vi är radikala, säger Yasemin Arhan Modéer, vd för Altitude Meetings, för Nyheter24.

Nya plastkorkarna kritiseras – svaret: "Ska sitta fast!"

De nya plastkorkarna som pryder förpackningar innehållandes vätska har mött mycket kritik. Flera användare påpekar att man måste dra loss korken för att kunna sopsortera – nu menar en expert emellertid tvärtom.

Galaxens mest massiva svarta hål har hittats

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

När Tullverkets kontrollgrupp öppnade en misstänkt försändelse från Tyskland fann de ett 80-tal olagliga elchockvapen. Men beställarnas ålder förvånade. Genomsnittsåldern hos de identifierade mottagarna var 69 år.

Därför ska du ALDRIG låta dina palettblad blomma

I en intervju med Nyheter24 delar växtexperten med sig av varför man inte borde låta sina palettblad blomma och vilka fördelar det finnsmed att klippa bort blommorna.

Äldre man vanvårdades på Attendo – dog

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Resenär gripen på Arlanda – med guldtackor värda 1,7 miljoner

Galet miljonregn över känslosam Ludvig Åberg: ”Surrealistiskt"

Ludvig Åberg lyckades inte vinna den gröna kavajen, men majordebuten blev ändå ett minne för livet. Stjärnskottet slutade tvåa bakom Scottie Scheffler i US Masters. – Att känna nerverna och pressen under de sista hålen är vad du drömmer om, säger Åberg.

Anna Kinberg Batras miljonlön – så mycket pengar håvar hon in

Anna Kinberg Batra är kanske mest känd för sin korta period som partiledare i Moderaterna. Sedan dess har hon blivit landshövding i Stockholm, och mött mycket kritik av olika skäl. Trots detta går det inte direkt dåligt för henne ekonomiskt.

Så kan majbrasan hotas av nya lagen – risk för böter

En ny bestämmelse trädde i kraft vid årskiftet. Det är nu olagligt att elda på sin tomt, vilket kan göra det svårt att arrangera privata majbrasor. Det finns dock ett sätt att komma runt det.

Misstänkt farligt föremål i Norrköping – bombskyddet inkallat

Ett misstänkt farligt föremål har hittades i Norrköping under lördagsmorgonen. Strax innan klockan två på eftermiddagen meddelar Nationella bombskyddet att det troligen rör sig om någon form av brandbomb.

Max hamburgares stora ändring – första gången på 15 år

Hamburgerkedjan Max har totalt 150 restauranger runt om i Sverige. Nu har de genomfört en förändring som kommer påverka dem allihopa. Har du lagt märke till den ännu?