Mest lästa

SMHI utfärdar varning för kraftiga snöbyar – här blir det värst

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Kvinna "hittade inte" till kassan på Ikea – får ersättning

En kvinna gick för att handla möbler i en Ikea-butik. Men när hon skulle betala hittade hon inte kassorna. Hon lämnade butiken utan att betala och får nu ersättning av domstolen.

Här ligger City Gross nya outlet – ska rea ut fynd

Så små är chanserna för en miljonvinst hos Postkodlotteriet

Det är en miljon svenskar som är med och tävlar om en vinst hos Postkodlotteriet. Nu har Nyheter24 tagit reda på hur stor chansen är till en miljonvinst.

Nya plastkorkarna kritiseras – svaret: "Ska sitta fast!"

De nya plastkorkarna som pryder förpackningar innehållandes vätska har mött mycket kritik. Flera användare påpekar att man måste dra loss korken för att kunna sopsortera – nu menar en expert emellertid tvärtom.

Man död i villabrand

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kaos kring ny lag om eldning – det här gäller där du bor

Mamma injicerade dotter med livsfarliga bakterier

Mamman gav flickan läkemedel och injicerade bakterier i henne vilket medförde livshotande skador. Nu döms den 30-åriga kvinnan till sex års fängelse för synnerligen grov misshandel av sin dotter i Ångermanland. Enligt åklagaren rör det sig om ett fall av Münchausen by proxy, en ovanlig form av barnmisshandel.

Ung person livshotande skadad i skidolycka

En ung person under 20 år har skadats allvarligt i en skidolycka i Ramundberget. Nu vårdas personen på sjukhus med livshotande skador, uppger Sveriges Radio.

Så små är chanserna för en miljonvinst hos Postkodlotteriet

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.

Patient började brinna i ansiktet under operation

Här vägrar Postnord dela ut brev

Brevlådorna är för små och låga. Därför har Postnord vägrat dela ut post i ett bostadsområde i Karlskrona under flera veckor.

Pensionärer köpte 87 vapen – kände sig otrygga

Därför ska du ALDRIG låta dina palettblad blomma

I en intervju med Nyheter24 delar växtexperten med sig av varför man inte borde låta sina palettblad blomma och vilka fördelar det finnsmed att klippa bort blommorna.

Pojke påkörd av bil – allvarligt skadad

En tonårig pojke har skadats allvarligt i en krock mellan en moped och en personbil i Kungsbacka.

Här ligger City Gross nya outlet – ska rea ut fynd

Hård kritik mot Postnord: ”Dyrare och mycket sämre”

Breven kommer inte fram i tid, paket stjäls och missnöjet med Postnord växer. Samtidigt har vd:n Annemarie Gardshol extremhöjt sin lön. Vad är det som händer med posten i Sverige? Nyheter24 granskar varför Postnord blir allt sämre.

Stressad på jobbet? Då kan du behöva byta arbete

Är du stressad över att gå till jobbet? Fackförbundet Unionen har i ett mejl till alla medlemmar informerat om varningstecken du bör ha koll på. Dessutom vilka signaler som indikerar att arbetsplatsen är stressfri.