Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu festar Bandidos med HA

Nyheter | 29/04/2009 19:05

Hells Angels: Vi har aldrig varit bättre vänner.

DANMARK. I lördags hade Hells Angels en fest där flera Bandidos-medlemmar deltog. För invandrargängen betyder det här att Bandidos har valt sida.

– Det är inte ovanligt att vi festar tillsammans, menar HA.

Hells Angels webmaster skriver på deras sajt att de gemensamma festerna inte betyder att de båda motorcykelgängen slagit sig samman mot en tredje part. Utan bara att vänskapen aldrig tidigare varit starkare.

–Det är faktiskt inte ovanligt att de två klubbarna partar ihop. De senaste fyra månaderna har det varit fyra till fem mindre fester med medlemmar från båda mc-gängen, säger Hells Angels danska talesman Jörn "Jönke" Nielsen till BT.

Kim Kliver från den danska rikspolisens forskningscenter menar att man ska se den nyfunna gemenskapen som en förstärkning av fredsavtalen mellan klubbarna. Men främst menar han att Bandidos och Hells Angels vill visa gemensam front i gängkriget.

Dessa teorier menar Jönke är rena "polisspekulationer".

Skrivet av: