Han är Charles Mansons okände son

- 19/11/2009, 14:32 -

Matthew Roberts blev förskräckt när han fick veta att han var sektledarens son.

USA. Matthew Roberts, chockades svårt när han fick veta att han var son till den amerikanske seriemördaren och sektledaren Charles Manson.

41-årige Roberts, som är adopterad, gjorde upptäckten först efter att han blivit vuxen. Sedan dess har han skickat brev till den 75-årige mördaren som sitter inne på livstid.

– Det var surrealistiskt. Jag ville inte tro på det, jag blev vettskrämd och arg, säger Matthew Roberts i en intervju med Touch magazine.

Det var hans syster som avslöjade detaljen för honom i Rockford, Illinois, där han växte upp.

– Jag gillade inte snubben, och jag ogillade honom inte heller. Han var bara någon knäppgök som exponerades i nyhetssändningarna. Tittar man tillbaka så var det väldigt märkligt, säger Matthew Roberts i en intervju med Touch magazine.

På grund av de höga kostnaderna för att söka i adoptionsregister väntade Roberts till 1997 innan han började gräva i vilka som var hans biologiska föräldrar. Efter att några lutheraner hittat hans mamma, Terry, i Wisconsin, skrev han till henne och hon svarade med vändande post.

– Hon sa att hon kallade mig för Lawrence Alexander och sa till mig att hon någon gång skulle avslöja mitt riktiga efternamn personligen.

Han blev nyfiken och frustrerad och pressade henne i breven. Målet var att få veta vem som var pappan, och till slut kunde hon inte hålla längre på den förskräckliga sanningen.

Skrivet av: