Bebisens mamma på maskerad

Baby Peters mamma gick på maskerad medan Baby Peter fick en ovärdig begravning.


Baby Peters 27-åriga mamma roade sig på en Halloweenmaskerad i fängelset – bara två månader efter att hon tillsammans med sin sambo och en inneboende pedofil varit med och tagit livet av sin egen 17 månader gamla bebis, lille Baby Peter.

Maskeraden, som betalades med skattepengar, ägde rum i det ökända fängelset Holloway. Utklädda till vampyrer med låtsatsblod rinnande från mungiporna så grinade många av kvinnorna in i kameran.

– Baby Peters mamma var den mest hatade kvinnan på hela fängelset. Ingen av de andra internerna kan förstå hur en människa kan vara så genuint ond som hon är, sade en källa från fängelset till The Sun.

Baby Peters mamma var även gravid under sin tid i fängelset och födde ett litet barn i fängelset. Något som väckte anstöt hos de andra fångarna.

–Att se henne hugga in på en saftig tårta samtidigt som Michael Jacksons "Thriller" spelades i bakgrunden fick allas magsäckar att vändas ut och in. Det var vidrigt, säger en källa.

Bland festdeltagarna från de livstidsdömdas avdelning fanns Jayne Richards, 35, som slaktade sin pojkvän efter ett bråk om juldekorationer och Rochelle Etherington, 21, som grävde ut sitt offers öga med en skruvmejsel. Baby Peters mamma befann sig på avdelningen eftersom hon vid den tidpunkten var åtalad för mord.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

2 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

2 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

3 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

3 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.