Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Travolta: Förlåt mig, jag är så ledsen

- 06/01/2009, 23:13 -

Mamma och pappa Travoltas sista ord till sonen.

Det är den 2 januari 2009. Klockan är lite över 10 på förmiddagen. Ett nytt år har precis tagit sin början. En gråtande pappa sitter böjd ned över sin sons döda kropp. Mellan de hulkande snyftningarna urskiljer ambulansföraren Tarino Lightbourn de tunga orden som lämnar pappans läppar.

– Jag är så ledsen. Förlåt mig.

John Travoltas ögon är rödgråtna, under något ögonblick stannar han upp och stirrar upp mot taket.

– Han ropade på Gud efter hjälp, berättar en skärrad Tarino för The Sun.

Under ambulansfärden försökte pappa John Travolta själv att återuppliva sin son Jett med hjälp av hjärt och lungräddning. Med i bilen fanns även Jetts mamma Kelly Preston.

– Kom igen nu älskling, kom tillbaka till oss, ska mamman ha sagt samtidigt som hon höll sin son i handen. Ur Jetts mungipa rann en tunn strimma blod.

Alla försök till återupplivning var förgäves. Väl framme på sjukhuset dödförklarades den 16-åriga Jett Travolta.

– Jag kunde se kärleken i Johns ögon. Jag tror han menade att han verkligen gjorde allt han kunde, säger Torino.

Som Nyheter24 kunde skriva tidigare idag är resultaten från obduktionen ännu inte officiella. Däremot har uppgifter från begravningsbyrån läckt ut –och enligt byråchefen dog Travoltas son inte av huvudskador. I stället var det ett svårt anfall som satte punkt för Jetts stund på jorden.

Begravningen ska hållas i en kyrka och kommer att vara inspirerad av sekten scientologerna som familjen Travolta tillhör.

Skrivet av: