Fredag 17 Sep
Stockholm

Obama fick ingen puss av Bruni

Europas vackraste bojkottade Amerikas älskling.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den gamle nakenmodellen Carla Bruni ifrågesattses i Frankrike redan första gången hon sågs gå hand i hand med Nicolas Sarkozy på Eurodisney. Men sedan hon gifte sig med den franska presidenten har hon gjort starkt intryck på världens ledare med sina klassfulla klänningar och graciösa manér.

Nicolas Sarkozy och Carla var värdar när När Barrack Obama och Michelle Obama kom till Frankrike för att fira 60 års jubileet av Natos bildande. Dagen är mycket viktig då Sarkozy meddelat att Frankrike åter träder in i det militära samarbetet.

På franskt vis slog Sarkozy på stortrumman med en storslagen röd matta och full militär parad med soldater i kråm och nyplockade fjädrar.

Men när den amerikanska presidenten skulle hälsa på sin kollegas hustru betedde hon sig om en diva och gav han ingen riktig hälsning. Det blev bara en lätt kram och ingen puss på kinden, som är kutym enligt franska seder sedan Karl den stores dagar. Det märkliga är att Michelle fick en riktig kyss på kinden, uppmärksammar The Sun.

– Jag kom till Europa denna vecka för att förnya vår relation. Amerika är under föränding men den kan inte bara vara Amerika som förändras, sa Barack Obama.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela