Mest lästa

99 sjuka prylar som gör livet lite roligare

49 roliga prylar – som maxar ditt år 2022

Möt det nya året (år 2022) och det nya årtiondet med prylarna som maxar tillvaron. I hemmet, på jobbet, på festen och alla andra ställen!

10 knasiga julkalendrar 2021 – som du inte visste fanns

Något bland det bästa med julen är att få öppna en julkalender. Varje år blir det mer och mer populärt att ha en adventskalender i sin ägo. Här är de knasigaste julkalendrarna 2021 som du bara inte får missa.

20 saker du bara måste ha till hösten 2021

Maxa hösten 2021 med roliga, onödiga och knasiga prylar. Här är 20 saker du bara måste ha i din ägo för att förgylla hösten med en guldkant.

Presenttips - Fågelmatare för fönster

Nu närmar sig presentdags och det gäller att hitta den där fina och speciella presenten som kan användas. Hos Smarta Saker finns den där speciella presenten.

Digitalt presentkort hos Smarta Saker

Låt mottagaren bestämma sin present själv hos Smarta Saker med ett digitalt presentkort.

no title

15 sjuka saker – som maxar festivalen i sommar

Ska du på festival i sommar? Då måste du införskaffa välbehövliga prylar, så att du är redo! Här är sakerna du bara måste ha.

99 sjuka prylar – som maxar sommaren 2020

Det finns många prylar som gör din sommar roligare. Allt från roliga saker som festspel och luftmadrasser till smarta saker som dryckeskylar och en sandfri handduk. Här ger vi dig de bästa prylarna för att göra din sommar ännu bättre!