Vinstsviten slut för Elfsborg

Matchen mellan hemmalaget Elfsborg och gästande Djurgården slutade 1-1 (0-0). Därmed tog Elfsborgs svit med åtta raka segrar i Allsvenskan i fotboll slut på söndagen.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men direkt efter pausen slog Johan Larsson till och gav Elfsborg ledningen.

I 73:e minuten kvitterade Victor Edvardsen för Djurgården. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

Elfsborg har fyra segrar och en oavgjord och 12–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Djurgården har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 8–5 i målskillnad. Det här var Elfsborgs andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Elfsborg är kvar i serieledning, och Djurgården stannar på fjärde plats, i tabellen.

I nästa match, söndag 11 juni, har Elfsborg AIK borta på Friends Arena 15.00, medan Djurgården spelar hemma mot Norrköping 17.30.