Stark andra halvlek räckte för Osasuna

Första halvlek var mållös i matchen mellan Osasuna och gästande Atlethic Bilbao på Estadio El Sadar på torsdagen. I andra halvlek var det dock Osasuna som var starkare och vann till slut med 2-0 i La Liga.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Ante Budimir till och gav Osasuna ledningen.

Lucas Torro ökade Osasunas ledning med knappa kvarten kvar. 2-0-målet blev matchens sista.

Osasuna har två segrar och tre förluster och 5–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Atlethic Bilbao har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–10 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är Osasuna på åttonde plats i tabellen, och Atlethic Bilbao är på sjunde plats.

I nästa match möter Osasuna Getafe borta och Atlethic Bilbao möter Elche hemma. Båda matcherna spelas söndag 28 maj 19.00.