Kryss för Villarreal hemma mot Atletico Madrid

Hemmalaget Villarreal och Atletico Madrid spelade oavgjort i La Liga i fotboll, 2-2 (1-1) på söndagen.

Villarreal tog en tidig ledning. Nicolas Jackson slog till, redan i nionde minuten.

Atletico Madrid kvitterade till 1-1 i 18:e minuten, när Angel Correa slog till. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Angel Correa träff på nytt på pass av Antoine Griezmann och gav Atletico Madrid ledningen.

I den 70:e minuten fick Atletico Madrids Axel Witsel rött kort, och fick spela med en man mindre sista 20 minuterna.

Kvitteringen kom på tilläggstid, när Jorge Pascual Medina slog till och gjorde mål för Villarreal. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Villarreals sjunde oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången innebär att Villarreal slutar på femte plats och Atletico Madrid på tredje plats.