Arsenal FC vann mot Leeds
Arsenal FC vann mot Leeds - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Starka Arsenal fortsätter vinna

Arsenal är svårslaget i Premier League i fotboll. Mot Leeds hemma på Emirates Stadium på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 4-1 (1-0) och har nu sju segrar i rad.

Matchen var mållös till Arsenal tog ledningen i 34:e minuten, genom Gabriel Jesus på straff. Direkt efter pausen slog Ben White till på pass av Gabriel Martinelli och ökade lagets ledning.

I 54:e minuten slog Gabriel Jesus till på nytt, och gjorde 3-0.

I den 75:e minuten reducerade Rasmus Kristensen för Leeds. Mer än så blev det dock inte för Leeds.

Men med sju minuter kvar att spela ökade Arsenal ledningen genom Granit Xhaka. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Det här betyder att Leeds ligger på 16:e plats i tabellen, och att Arsenal leder serien.

I nästa omgång har Arsenal Liverpool borta på Anfield, söndag 9 april 17.30. Leeds spelar hemma mot Nottingham Forest tisdag 4 april 20.45.