Udinese förlorade mot Juventus
Udinese förlorade mot Juventus - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Federico Chiesa avgjorde när Juventus sänkte Udinese

Målet i andra halvleken av blev matchens enda. Juventus vann med 1-0 (0-0) borta mot Udinese i Serie A i fotboll.

Federico Chiesa stod för Juventus avgörande mål efter 68 minuter.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 68:e minuten innan Federico Chiesa gjorde 1–0 för Juventus, vilket stod sig matchen ut.

Udinese har en vinst och fyra förluster och 4–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Juventus har tre vinster och två förluster och 6–5 i målskillnad. Det här var Udineses nionde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Juventus tionde uddamålsseger.

Resultaten i sista omgången betyder att Udinese slutar på tolfte plats i tabellen, och Juventus på sjunde plats.