Tuff match slutade med seger för Bologna mot Lecce

Det svängde i matchen i Serie A i fotboll mellan Lecce och Bologna på Via del Mare. Hemmalaget Lecce hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Bologna matchen och vann till slut med 3-2. Stor matchhjälte blev Nicola Sansone, med sitt 3–2-mål på övertid.

Lecce gjorde första målet. Lameck Banda slog till, redan i 17:e minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Marko Arnautovic träff och kvitterade för Bologna.

Först med nio minuter kvar att spela tog Bologna ledningen genom Joshua Zirkzee.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Remi Oudin slog till och gjorde mål för Lecce.

Bara två minuter senare var det Nicola Sansone som såg till att Bologna tog ledningen.

Det här var Lecces 13:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bolognas åttonde uddamålsseger.

Resultaten i sista omgången innebär att Lecce slutar på 16:e plats och Bologna på nionde plats.