Timrå förlorade mot Örebro Hockey

Örebro Hockey tog ny seger i serien mot Timrå

Örebro Hockey har tagit greppet mot Timrå i Svenska Hockeyligans kvartsfinal, efter seger på bortaplan med 4-2 (2-1, 2-1, 0-0). Därmed leder Örebro Hockey matchserien med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Örebro Hockey startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Oliver Eklind och Marcus Hardegård innan Timrå svarade och gjorde 2-1 genom Sebastian Hartmann. Örebro Hockey gjorde dock två mål i andra perioden och gick från 1-2 till 1-4, målen av Linus Öberg och Philip Holm. Målen punkterade matchen.

Magnus Pääjärvi reducerade förvisso, men närmare än 2-4 kom inte Timrå. Tredje perioden blev mållös och Örebro Hockey tog därmed en stabil seger. I tredje perioden höll Örebro Hockey i sin 4-2-ledning och vann.

Lördag 25 mars 15.15 möts lagen igen, med Örebro Hockey som hemmalag.