Actic Group är ett börsbolag som är verksamt inom tränings- och hälsobranschen. Bolaget erbjuder olika träningskoncept och tjänster för att främja hälsa och välmående hos sina kunder.

Actic Group har en stark närvaro i Norden och har etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Bolaget driver träningsanläggningar i Sverige, Norge, Finland och Tyskland, och erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter för både privatpersoner och företag.

Genom att erbjuda olika träningsformer och tjänster, som gruppträning, personlig träning och hälsocoaching, strävar Actic Group efter att möta olika behov och mål hos sina kunder. Bolaget fokuserar på att skapa en positiv och inspirerande träningsmiljö där människor kan nå sina individuella mål och samtidigt ha roligt.

Actic Group har en stark affärsmodell och har visat god tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Bolaget har också en stark position på marknaden och har en lojal kundbas.

Som ett börsbolag är Actic Group engagerat i att skapa värde för sina aktieägare och strävar efter att leverera goda finansiella resultat. Bolaget har en tydlig strategi för tillväxt och expansion, både organiskt och genom förvärv.

Sammanfattningsvis är Actic Group ett börsbolag inom tränings- och hälsobranschen som erbjuder olika träningskoncept och tjänster för att främja hälsa och välmående hos sina kunder. Bolaget har en stark närvaro på marknaden och strävar efter att skapa värde för sina aktieägare genom god tillväxt och lönsamhet.
Telegram om bolaget Actic Group

Actic Group aktie

Namn
Actic Group
Status
Listad
Ticker
ATIC
Lista
Small cap
Aktier
22 255 710
Sektor
Konsumenttjänster