Advenica är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom IT-säkerhet. Bolaget grundades 1993 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom området. Advenica erbjuder lösningar och produkter för att skydda företags och organisationers information och kommunikation mot cyberattacker och dataintrång.

Bolaget fokuserar på att erbjuda högkvalitativa och innovativa lösningar inom områden som kryptering, brandväggar och nätverkssäkerhet. Deras produkter och tjänster används av företag och organisationer inom både privat och offentlig sektor, där behovet av säker kommunikation och skydd av känslig information är av yttersta vikt.

Advenica har etablerat sig som en pålitlig partner inom IT-säkerhet och har samarbeten med flera stora företag och myndigheter runt om i världen. Bolaget har även vunnit flera utmärkelser för sina innovativa lösningar och sin expertis inom området.

Som börsbolag är Advenica noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en stabil tillväxt och har en stark position på marknaden. Med den ökande digitaliseringen och hoten mot IT-säkerheten förväntas Advenica fortsätta att vara en viktig aktör inom branschen och erbjuda sina kunder högkvalitativa och pålitliga lösningar för att skydda deras information och kommunikation.
Telegram om bolaget Advenica

Advenica aktie

Namn
Advenica
Status
Listad
Ticker
ADVE
Lista
First North
Aktier
43 985 898
Sektor
Teknik