AroCell är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom medicinsk diagnostik. Bolaget fokuserar på att utveckla och kommersialisera blodtest för att detektera och övervaka cancer.

AroCells huvudprodukt är TK 210 ELISA, en testmetod som mäter enzymet thymidinkinas nivåer i blodet. Genom att analysera dessa nivåer kan läkare få en indikation på förekomsten av cancer och hur sjukdomen utvecklas över tid.

Bolaget har genomfört flera kliniska studier för att validera och bevisa effektiviteten av deras testmetod. Resultaten har varit lovande och visat på hög noggrannhet och pålitlighet.

AroCell är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark position inom den medicinska diagnostiksektorn. Bolaget samarbetar med forskningsinstitutioner och sjukhus över hela världen för att fortsätta utveckla och förbättra sina produkter.

Genom att erbjuda innovativa och tillförlitliga diagnostiska lösningar för cancer, bidrar AroCell till att förbättra patientvården och möjliggör tidigare upptäckt och behandling av denna allvarliga sjukdom.
Telegram om bolaget AroCell

AroCell aktie

Namn
AroCell
Status
Listad
Ticker
AROC
Lista
First North
Aktier
230 361 066
Sektor
Hälsovård