Asarina Pharma är ett börsbolag inom läkemedelsbranschen som fokuserar på att utveckla innovativa behandlingar för kvinnor med hormonrelaterade psykiska sjukdomar. Bolaget grundades 2001 och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Asarina Pharma är specialiserade på att utveckla läkemedel baserade på naturliga hormoner och har ett starkt forskningsteam som arbetar för att hitta nya behandlingsmetoder för kvinnor som lider av exempelvis premenstruell dysforisk störning (PMDS) och menstruationsrelaterad migrän.

Bolaget har genomfört flera kliniska studier och har visat lovande resultat för sina produkter. En av deras mest framgångsrika produkter är Sepranolone, som är en potentiell behandling för PMDS. Sepranolone har visat sig minska symtomen av PMDS och har potential att bli en banbrytande behandling för kvinnor som lider av denna sjukdom.

Asarina Pharma är noterat på Stockholmsbörsen och har en stark position inom läkemedelsbranschen. Bolaget har också etablerat samarbeten med andra forskningsinstitutioner och läkemedelsföretag för att ytterligare utveckla sina produkter och nå ut till en bredare marknad.

Genom sin innovativa forskning och fokus på att hjälpa kvinnor med hormonrelaterade psykiska sjukdomar, har Asarina Pharma potentialen att göra en betydande skillnad inom hälso- och sjukvården och förbättra livskvaliteten för många kvinnor runt om i världen.
Telegram om bolaget Asarina Pharma

Asarina Pharma aktie

Namn
Asarina Pharma
Status
Listad
Ticker
ASAP
Lista
First North
Aktier
22 641 409
Sektor
Hälsovård