Autoliv SDB är ett börsbolag som är specialiserat på att tillverka och utveckla säkerhetssystem för fordonsindustrin. Företaget grundades 1953 och har sedan dess blivit en global ledare inom sin bransch.

Autoliv SDB erbjuder en bred portfölj av produkter och lösningar för att förbättra säkerheten i fordon. Deras produkter inkluderar krockkuddar, säkerhetsbälten, styrassistanssystem och mycket mer. Genom att använda avancerad teknik och innovation strävar Autoliv SDB efter att minska antalet trafikolyckor och rädda liv.

Företaget har etablerat sig som en pålitlig partner för många av världens största fordonsproducenter. Genom att samarbeta med sina kunder och förstå deras behov kan Autoliv SDB erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna.

Autoliv SDB är också engagerade i att driva forskning och utveckling inom säkerhetsteknologi. Genom att vara i framkant av innovation och teknik kan företaget fortsätta att erbjuda banbrytande lösningar för fordonsindustrin.

Som ett börsbolag är Autoliv SDB noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och New York. Företaget har en stark finansiell ställning och har visat sig vara en pålitlig investering för aktieägare.

Sammanfattningsvis är Autoliv SDB ett ledande företag inom fordonsindustrin som är dedikerat till att förbättra säkerheten på vägarna. Genom att erbjuda innovativa produkter och lösningar har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för fordonsproducenter över hela världen.
Telegram om bolaget Autoliv

Autoliv aktie

Namn
Autoliv
Status
Listad
Ticker
ALIV SDB
Lista
Large Cap
Aktier
90 242 332
Sektor
Konsumentvaror