Avensia är ett börsbolag inom IT-branschen som specialiserar sig på att utveckla och implementera e-handelslösningar för företag. Bolaget grundades år 1998 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sin bransch.

Avensia erbjuder sina kunder en helhetslösning för att skapa och driva framgångsrika e-handelsplattformar. Genom att kombinera teknisk kompetens med strategisk rådgivning hjälper de företag att optimera sin digitala närvaro och öka sin försäljning online.

Bolaget har en imponerande kundlista som inkluderar både små och medelstora företag samt stora internationella varumärken. De har även etablerat partnerskap med flera ledande teknikleverantörer för att kunna erbjuda sina kunder de bästa lösningarna på marknaden.

Avensia är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stark tillväxt de senaste åren. Bolaget har en stabil ekonomi och en stark position på marknaden. Med sin expertis och erfarenhet inom e-handel fortsätter Avensia att vara en pålitlig partner för företag som vill utveckla sin digitala närvaro och öka sin försäljning online.
Telegram om bolaget Avensia

Avensia aktie

Namn
Avensia
Status
Listad
Ticker
AVEN
Lista
First North
Aktier
37 123 249
Sektor
Teknik