Ayima Group är ett börsbolag som är specialiserat inom digital marknadsföring och teknisk sökmotoroptimering. Bolaget grundades år 2007 och har sitt huvudkontor i London, Storbritannien.

Ayima Group erbjuder sina kunder en rad olika tjänster inom digital marknadsföring, inklusive sökmotoroptimering, betald sökmarknadsföring, sociala medier-marknadsföring och webbanalys. Bolaget har en stark expertis inom att förbättra sina kunders synlighet och ranking på sökmotorer som Google, vilket i sin tur kan leda till ökad trafik och försäljning på deras webbplatser.

Ayima Group har en imponerande kundlista som inkluderar välkända varumärken och företag över hela världen. Bolaget har också kontor i flera andra länder, inklusive USA, Kanada, Sverige, Tyskland och Singapore, vilket gör det till en global aktör inom digital marknadsföring.

Som ett börsbolag är Ayima Group noterat på London Stock Exchange under tickerkoden "AYM". Bolaget har en stark finansiell ställning och har visat en stadig tillväxt sedan sin grundande. Ayima Group har också fått erkännande och flera utmärkelser för sin expertis och innovation inom digital marknadsföring.

Sammanfattningsvis är Ayima Group ett börsbolag som erbjuder specialiserade tjänster inom digital marknadsföring och sökmotoroptimering. Med sin starka expertis och globala närvaro har bolaget etablerat sig som en pålitlig partner för företag som vill förbättra sin synlighet och framgång online.
Telegram om bolaget Ayima Group

Ayima Group aktie

Namn
Ayima Group
Status
Listad
Ticker
AYIMA B
Lista
First North
Aktier
7 393 672
Sektor
Teknik