Balder är ett börsbolag som är verksamt inom fastighetsbranschen. Bolaget grundades år 2005 och har sitt huvudkontor i Göteborg. Balder är specialiserat på att förvärva, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter, bostäder och samhällsfastigheter.

Bolaget har en stark närvaro på den svenska marknaden och äger fastigheter i flera städer runt om i landet. Balder har även expanderat internationellt och äger fastigheter i flera europeiska länder, inklusive Tyskland, Danmark och Norge.

Balder är känt för sin strategi att förvärva fastigheter med potential för värdeökning och att aktivt förvalta och utveckla dem. Bolaget har en diversifierad fastighetsportfölj som inkluderar både kommersiella och bostadsfastigheter. Balder strävar efter att erbjuda attraktiva och hållbara boendemiljöer samt moderna och funktionella arbetsplatser.

Bolaget har en stark finansiell ställning och har visat på god lönsamhet och tillväxt över åren. Balder har även ett gott rykte när det gäller att vara en pålitlig och ansvarsfull fastighetsägare. Bolaget har ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och främja socialt ansvarstagande.

Sammanfattningsvis är Balder ett framstående börsbolag inom fastighetsbranschen med en diversifierad portfölj och en stark närvaro både på den svenska och internationella marknaden. Bolaget strävar efter att erbjuda attraktiva och hållbara fastigheter samt vara en pålitlig och ansvarsfull aktör inom branschen.
Telegram om bolaget Balder

Balder aktie

Namn
Balder
Status
Listad
Ticker
BALD B
Lista
Large Cap
Aktier
1 154 000 000
Sektor
Finans