Binero Group är ett börsbolag som är specialiserat på webbhotell- och molntjänster. Företaget grundades år 2002 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom branschen i Sverige.

Binero Group erbjuder sina kunder en rad olika tjänster, inklusive webbhotell, domännamnsregistrering, e-posttjänster och molntjänster. Företaget har byggt upp en stark infrastruktur och har datacenter i flera olika länder för att kunna erbjuda hög tillgänglighet och pålitlighet till sina kunder.

En av Binero Groups styrkor är deras fokus på kundservice och support. Företaget har en dedikerad supportavdelning som är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa sina kunder med eventuella frågor eller problem. De strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service för att säkerställa att kunderna är nöjda och får den hjälp de behöver.

Binero Group är även engagerade i hållbarhetsfrågor och strävar efter att minska sin miljöpåverkan. De har implementerat energieffektiva lösningar i sina datacenter och arbetar aktivt med att minska sin klimatpåverkan.

Som börsbolag är Binero Group noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil ekonomisk grund. Företaget har visat en stadig tillväxt och har en stark position på marknaden.

Sammanfattningsvis är Binero Group ett börsbolag som erbjuder webbhotell- och molntjänster med fokus på kundservice och hållbarhet. Med sin starka position på marknaden och dedikerade supportavdelning är de en pålitlig partner för företag och privatpersoner som behöver webbhosting och molntjänster.
Telegram om bolaget Binero Group

Binero Group aktie

Namn
Binero Group
Status
Listad
Ticker
BINERO
Lista
First North
Aktier
34 697 325
Sektor
Teknik