Clas Ohlson är ett börsbolag som grundades år 1918 och är idag en av Nordens ledande detaljhandelskedjor. Företaget erbjuder ett brett sortiment av produkter inom områden som heminredning, bygg, el, multimedia och fritid.

Clas Ohlson har en stark närvaro både online och i fysiska butiker, med över 200 butiker i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Tyskland. Företaget har en tydlig affärsidé att erbjuda kvalitetsprodukter till bra priser och strävar efter att vara en pålitlig och inspirerande partner för sina kunder.

Bolaget har genom åren utvecklat en stark varumärkesidentitet och är känt för sin höga servicenivå och kundfokus. Clas Ohlson har även satsat på hållbarhet och miljömedvetenhet, och arbetar aktivt för att minska sin påverkan på miljön genom exempelvis energieffektivisering och återvinning.

Clas Ohlson är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Bolaget har en stark position på marknaden och fortsätter att expandera både geografiskt och genom att utöka sitt sortiment.

Sammanfattningsvis är Clas Ohlson ett väletablerat börsbolag som erbjuder ett brett sortiment av produkter inom olika kategorier. Med sin starka varumärkesidentitet och fokus på kundnöjdhet och hållbarhet fortsätter företaget att vara en framgångsrik aktör inom detaljhandeln.
Telegram om bolaget Clas Ohlson

Clas Ohlson aktie

Namn
Clas Ohlson
Status
Listad
Ticker
CLAS B
Lista
Mid Cap
Aktier
65 600 000
Sektor
Konsumenttjänster