Episurf Medical är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom ortopedisk kirurgi och implantat. Bolaget utvecklar och tillverkar skräddarsydda implantat för behandling av skador och sjukdomar i lederna, särskilt fokus ligger på knä- och höftleder.

Episurf Medicals unika teknologi och produkter möjliggör en individanpassad behandling för varje patient. Genom att använda avancerad bildbehandling och 3D-utskriftsteknik kan bolaget skapa implantat som passar perfekt till patientens specifika anatomi och behov. Detta minskar risken för komplikationer och ger bättre resultat på lång sikt.

Bolaget har fått flera internationella patent för sin teknologi och har etablerat samarbeten med ledande sjukhus och kliniker runt om i världen. Episurf Medicals produkter används redan i flera europeiska länder och bolaget arbetar aktivt med att expandera till nya marknader.

Episurf Medicals vision är att förbättra livskvaliteten för patienter med ledproblem genom att erbjuda skräddarsydda och innovativa lösningar. Bolaget strävar efter att vara en ledande aktör inom ortopedisk kirurgi och fortsätter att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda ännu bättre behandlingsalternativ i framtiden.
Telegram om bolaget Episurf Medical

Episurf Medical aktie

Namn
Episurf Medical
Status
Listad
Ticker
EPIS B
Lista
Small cap
Aktier
267 065 447
Sektor
Hälsovård