NCC är ett börsbolag inom bygg- och fastighetsbranschen. Bolaget grundades 1988 och har sedan dess vuxit till att bli en av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag.

NCC erbjuder en bred portfölj av tjänster inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling. Bolaget är aktivt inom både kommersiella och offentliga projekt och har genom åren varit involverat i många stora och prestigefyllda byggprojekt.

NCC har en stark närvaro i Norden, med kontor och projekt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Bolaget har även expanderat internationellt och bedriver verksamhet i flera andra europeiska länder.

NCC är känt för sin höga kvalitet och sitt fokus på hållbarhet. Bolaget strävar efter att bygga och utveckla fastigheter på ett sätt som tar hänsyn till miljön och samhället. NCC har även en stark säkerhetskultur och arbetar aktivt för att minimera risker och olyckor på sina byggarbetsplatser.

Som börsbolag är NCC noterat på Nasdaq Stockholm och har en stabil och långsiktig aktieägarbas. Bolaget har en stark finansiell ställning och har genom åren visat på god lönsamhet och tillväxt.

Sammanfattningsvis är NCC ett framstående börsbolag inom bygg- och fastighetsbranschen. Med sin breda portfölj av tjänster, stark närvaro i Norden och fokus på kvalitet och hållbarhet, är NCC väl positionerat för fortsatt framgång och tillväxt.
Telegram om bolaget NCC

NCC aktie

Namn
NCC
Status
Listad
Ticker
NCC B
Lista
Large Cap
Aktier
99 760 956
Sektor
Industri