NGS Group är ett börsbolag som är verksamt inom teknik- och konsultbranschen. Bolaget grundades år 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sitt område.

NGS Group erbjuder sina kunder innovativa lösningar inom IT, digitalisering och affärsutveckling. Bolaget har en bred portfölj av tjänster som inkluderar systemutveckling, molntjänster, cybersäkerhet och strategisk rådgivning.

En av NGS Groups styrkor är deras förmåga att anpassa sig efter kundernas behov och leverera skräddarsydda lösningar. Bolaget har en stark kompetens inom teknik och har samarbeten med ledande leverantörer inom branschen.

NGS Group är noterat på börsen och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet över tid. Bolaget har en stark finansiell ställning och har investerat i forskning och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder de senaste tekniklösningarna.

NGS Group strävar efter att vara en pålitlig partner för sina kunder och arbetar aktivt med att bygga långsiktiga relationer. Bolaget har en stark företagskultur som präglas av innovation, kundfokus och samarbete.

Sammanfattningsvis är NGS Group ett framstående börsbolag inom teknik- och konsultbranschen. Med sin breda portfölj av tjänster och starka kompetens inom teknik, fortsätter bolaget att vara en ledande aktör på marknaden.
Telegram om bolaget NGS Group

NGS Group aktie

Namn
NGS Group
Status
Listad
Ticker
NGS
Lista
Small cap
Aktier
9 022 868
Sektor
Industri