Senzime är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom medicinteknik. Företaget utvecklar och marknadsför innovativa produkter inom området patientövervakning. Deras främsta produkt är TetraGraph, en sensor som används för att mäta muskelaktivitet och därigenom övervaka patienters nervfunktion under anestesi.

TetraGraph-sensorn är unik eftersom den kan ge en objektiv och kontinuerlig mätning av muskelaktivitet, vilket är viktigt för att bedöma patientens tillstånd och säkerställa att de inte upplever onödig smärta eller skada under operationen. Sensorn kan även användas för att övervaka patienter efter operationen och under återhämtningen.

Senzime har fått positiv respons från både läkare och patienter för deras innovativa lösningar. Bolaget har också fått flera utmärkelser och priser för sin teknologi och sitt bidrag till medicinteknikbranschen.

Som ett börsbolag är Senzime noterat på Nasdaq Stockholm och har en stark finansiell ställning. Bolaget har visat en stadig tillväxt och har expanderat sin närvaro internationellt. Genom att fortsätta utveckla och marknadsföra sina produkter hoppas Senzime kunna fortsätta bidra till förbättrad patientövervakning och säkerhet inom sjukvården.
Telegram om bolaget Senzime

Senzime aktie

Namn
Senzime
Status
Listad
Ticker
SEZI
Lista
Small cap
Aktier
87 622 614
Sektor
Hälsovård