Sinch är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom molnbaserade kommunikationstjänster. Bolaget grundades 2008 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch.

Sinch erbjuder en rad olika kommunikationstjänster, inklusive SMS, röst- och videochatt samt push-notiser. Dessa tjänster används av företag över hela världen för att kommunicera med sina kunder på ett effektivt och säkert sätt.

Bolaget har en imponerande kundlista, som inkluderar stora företag inom olika branscher såsom teknik, finans och e-handel. Sinch har också etablerat partnerskap med flera ledande teknikföretag, vilket har bidragit till dess framgång.

Sinch är noterat på Stockholmsbörsen och har haft en stark tillväxt de senaste åren. Bolaget har även expanderat internationellt och har kontor och verksamhet i flera länder runt om i världen.

Med sin innovativa teknologi och starka position på marknaden ser framtiden ljus ut för Sinch. Bolaget fortsätter att utveckla och förbättra sina kommunikationstjänster för att möta de ökande behoven hos företag och deras kunder.
Telegram om bolaget Sinch

Sinch aktie

Namn
Sinch
Status
Listad
Ticker
SINCH
Lista
Large Cap
Aktier
842 934 488
Sektor
Teknik