Starbreeze är ett börsbolag inom spelindustrin som grundades år 1998. Bolaget är känt för att utveckla och publicera spel för olika plattformar, inklusive PC, konsoler och virtual reality. Starbreeze har skapat flera populära spelserier, som till exempel Payday och The Chronicles of Riddick.

Bolaget har en stark position inom spelutveckling och har samarbetat med stora förläggare och licensinnehavare för att skapa framgångsrika spel. Starbreeze har även investerat i teknik och innovation för att vara i framkant inom branschen.

Under senare år har Starbreeze dock stött på ekonomiska utmaningar och har kämpat med att upprätthålla lönsamheten. Bolaget har genomgått omstruktureringar och försökt diversifiera sin verksamhet för att minska risken. Trots motgångarna har Starbreeze fortsatt att arbeta med spännande projekt och har en dedikerad fanbas.

Starbreeze är noterat på Stockholmsbörsen och har en global närvaro. Bolaget strävar efter att fortsätta vara en ledande aktör inom spelindustrin och att leverera innovativa och underhållande spel till spelare över hela världen.
Telegram om bolaget Starbreeze

Starbreeze aktie

Namn
Starbreeze
Status
Listad
Ticker
STAR B
Lista
Small cap
Aktier
1 476 762 040
Sektor
Konsumentvaror