Molly akut till sjukhus

- 15/03/2009, 09:52 -

Fick glassplitter i ögonen från berusad man.

Sextonåriga Molly Sandén fördes sent i natt till sjukhus, kraftigt blödande från ansiktet.

– Hon har åkt i väg för att kolla att synen inte tagit skada, säger Mollys presstaleskvinna Johanna Karlsson till Expressen.

Det var mitt under klimax på den vilda Melodifestivalefterfesten som kvällens yngsta deltagare hamnade i den dramatiska situationen.

På en specialbyggd vip-läktare träffades hon av glassplitter i och runt ögonen.

– En berusad person tappade sitt glas som exploderade. Det for upp och träffade henne i ögonen, säger presstaleskvinnan.

Molly Sandén började blöda ymningt från ansiktet, och blev snabbt förd ut från Annexet där efterfesten höll till.

- Hon blödde kraftigt och eskorterades ut av flera personer. Vakterna bar i princip ut henne, säger ett ögonvittne till Expressen.

I Globens innandömen mötte ett sjukvårdsteam upp för att ta hand om Molly Sandéns ögon, och försöka få bort glassplittret. Under en kvarts tid arbetade sjukvårdslaget på plats, medan sångerskans pojkvän stöttade vid hennes sida.

– Det är självklart jätteotäckt. Det var en ren olyckshändelse som gick illa, säger Johanna Karlsson.

Molly blev sedan förd i taxi til en läkarmottagning för en grundligare kontroll.

– Hon fick ju läkarhjälp på plats. Men nu har hon åkt i väg till en mottagning för att kolla så att synen inte tagit skada, säger Johanna Karlsson till Expressen.

Kvällen kunde onekligen ha fått ett bättre slut för Molly Sandén som slutade på sista plats, med blott två poäng av rösterna.

Skrivet av: