Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-juryn vill särbehandla deltagare

- 01/10/2008, 16:18 -

Lars Eriksson kan få göra skiva även om han åker ut.

Anders Bagge i Idol-juryn vill ge ut platta med Idol-Lars. Redan innan programsäsongen är slut kan alltså en deltagare få chansen att släppa sin första skiva. Lars Eriksson sjöng senast sin egen tolkning av REM:s "Everybody Hurts", och var nära att åka ut ur programmet i går. Men det hade nog inte gjort så mycket med tanke på Bagges planer för killen.

– Han verkar gilla mig och om det blir en skiva så vore det jättekul, säger Lars Eriksson till Nyhetskanalen.se.

Om Bagges planer säger Idol-Lars:

– Han har inte pratat direkt med mig om det, men jag har också hört att han sagt så. Av det lilla vi träffats så verkar det som att jag och Anders gillar varandra, men just nu känns det lite avlägset med en skiva eftersom jag har fullt upp med programmet.

Dock har Lars Eriksson redan nu tankar och idéer om hur hans första platta skulle kunna vara.

– Jag vill naturligtvis göra min egen musik. Man vill ju åstadkomma något som man kan stå för och själv tycker är skitbra. Redan nu så har jag massa egna låtar, sen finns det ju olika sätt man kan framföra dem på, det får man diskutera i en studio, säger Eriksson till Nyhetskanalen.se.

Skrivet av: