Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han fick Miley Cyrus mobilnummer

Nöje | 17/04/2009 11:00

Rapparen Lil Jon får oväntade tonårssamtal.

Rapparen Lil Jon har fått nytt mobilnummer och det är Miley Cyrus gamla nummer.

Hiphopstjärnan säger till Access Hollywood att han är chockerad över att få en massa samtal som egentligen är riktade till tonårssjtärnan.

– Jag var grundligt chockad, hur sjutton kunde det hända?, frågar sig Lil Jon i ett uttalande.

– Speciellt när jag får textmeddelande som "Grattis till omslaget på Teen Vogue".

Enligt Lil Jon har flera av Mileys vänner råkat ringa honom av misstag, men rapstjärnan planerar att behålla numret ändå.

– Jag tänker på ha kvar det, jag svarar ändå inte på nummer jag inte känner igen, säger han och tillägger att han är ett fan av skådespelerskan från Hannah Montana.

– Ja, jag gillar Miley. Min son gillar hennes program. Och jag lär väl snart springa in i henne på nån gala eller så, säger Lil Jon.

Rapparen, som är känd som en av förgrundsfigurerna för subgenren crunk, avslöjade missödet på sin Twiitersida förra veckan.

– Hur kommer det sig att jag just fått nytt telefonnummer och det är "fucking Miley Cyrus gamla nummer!!!", skrev han på torsdagen förra veckan, enligt Access Hollywood.

Skrivet av: