Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är de nya tevebönderna

Nöje | 28/04/2009 11:56

Ny säsong av programmet är aktuellt.

Nu är det dags för åtta nya bönder att hitta kärleken i den populära dejtingsåpan Bonde söker fru. Programmet kickar igång den 21 maj på TV4. Då introduceras de kärlekstörstande bönderna för första gången i teve. Tittarna får då en inblick i vardagslivet på gårdarna och bönderna får chansen att med egna ord berätta om sina förhoppningar och om hur deras drömpartner ska vara. I höst när det drar igång på allvar får tittarna se om kärleken spirar ute på gårdarna.

- Det är ett gäng härliga bönder som tittarna får möta i vårens porträttprogram och jag tror att det kan bli den mest passionerade säsongen hittills. Jag hoppas att så många som möjligt skriver brev för de här bönderna är riktiga kap, säger programledaren Linda Isacsson i ett pressmeddelande.

De tre tidigare säsongerna av Bonde söker fru blev stora tittarsuccéer och har resulterat i flera romanser, relationer, förlovningar och bröllop. Förra säsongen följde cirka 1,3 miljoner tittare varje vecka romantiken på bondgårdarna.

Tidigare säsong av Bonde söker fru:

Skrivet av: