Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katrins attack mot tevebönderna

Nöje | 29/04/2009 16:12

"De är idioter".

Provokatören Katrin Zytomierska är i farten igen. Denna gång är det bönderna i teveprogrammet Bonde söker fru som hon känner sig provocerad av.

"Jag känner hur jag får hög puls av att se på de här bönderna. Förra året hade de till och med kastat in en som var utvecklingstörd för att krydda programmet lite. Fy fan va dåligt det är", skriver hon i sin blogg.

Hon skriver även att hon blir så provocerad av programmet för att det speglar vad vi har för folk som lever i Sverige. Det att det får henne att kräkas.

"Jag älskar ju Sverige. I mina ögon är Sverige vackra människor i fina kläder och vita tänder. Inte bönder utan utbildning eller någon som helst livserfarenhet förutom att mocka bajs".

Linda Rosings dejtingprogram får också en släng av sleven.

"Varför görs det bara dejtingprogram om idioter? Linda Rosing ska hitta en man. Så kastar man in ett gäng superlosers som får dejta henne och så blir svennarna överlyckliga. Nu ska vi se på korkade bönder som dejtar. Asså fan. Jag blir så besviken."

Skrivet av: