Paow Onlyfans
Paow har en helt ny look. - Foto: Kattpaow/Instagram

Paow visar upp skönhetsförändringen – efter uppbrottet från Alexander Zobel

Paulina "Paow" Danielsson har i veckan gjort en drastisk skönhetsförändring som hon nu väljer att visa upp för sina följare.


Paulina "Paow" Danielsson, 29, har sedan 14 års ålder varit en av vår svenska blogg och influensersfärs största snackisar. 

2013 dök hon upp i Paradise Hotel tillsammans med bland andra Jeppe JohanssonSamir Badran och Aina Lesse och tillsammans skapade de tv-historia. Sämre blev det inte 2014 när hon på nytt dök upp tillsammans med Saga Scott, Ylva Fogel och Smail Alihodzic

Efter det har Paow synts i både fler PH-säsonger, Ex on the beach, Temptation Island och Lyxfällan. Hon skymtades även i Bonde söker fru vilket många glömt. Hon skrev nämligen brev till hästbonden Pontus Hugosson. På grund av att hon under tiden befann sig i USA kunde hon dock inte medverka. 

Paulina "Paow" Danielsson skrev brev till bonden Pontus. Bildkälla: TV4
Pontus Hugosson. Bildkälla: TV4

Paows nya skönhetsförändring

Men utanför programmen fortsätter Paow att leverera rubriker – endast genom att vara Paow. Under det senaste året har hon och ex-pojkvännen Alexander Zobel rest land och rike runt på lyxiga turer där några av dåvarande parets pitstops varit på kliniker. 

Alexander och Paulina gjorde operationer ihop. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Tillsammans gjorde de bland annat cat eye-ingrepp och Alexander som inspirerats av Paulina valde även att fixa Hollywoodsmile. 

I början av sommaren tog dock kärlekssagan slut, vilket Paow avslöjade först till Nyheter24. I intervjun berättade hon att hon inte blev medbjuden på ett bröllop i Cannes då hon pratat illa i Danmark. Alexander hörde sedan inte av sig på tre dagar för att sedan ringa och göra slut

Men som vi alla vet har Kattpaow nio liv och landar alltid på fötterna. Hon befinner sig just nu på resande fot tillsammans med en vän, och nu har hon valt att göra en skönhetsförändring på egen hand. 

Hon har dock inte lagt sig under kniven – utan saxen. 

Paulina gick nämligen till frisören och kapade av en bra bit av sitt hår. Och nu berättar hon att hon stormtrivs. 

Paulinas nya look. Bildkälla: Paulina Danielsson/Snapchat

Snyggt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.