Måndag 15 Aug
Stockholm

David Beckham förnekar otrohet

Nu anklagas fotbollshunken för otrohet - igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Är man David Beckham har man det inte lätt. Är man Victoria Beckham är det nog snäppet värre. För att ha en av världens mest eftertraktade män som make innebär en ständig osäkerhet. Det är nämligen inte första gången som David Beckham anklagas för otrohet. Något han själv dementerar kraftigt.

– Jag har ingen lust att träffa andra kvinnor. Jag älskar bara Victoria, sa den blonde hunken till The Sun.

Och det är väl den där blyge och något generade Beckham vi alla lärt känna genom teverutan. Att han skulle vara otrogen är helt omöjligt för många. Men det är inte första gången ryktena nått media.

Och i går gick en fransk tidning ut med att bollstjärnan delat en romantisk middag med glamourmodellen Mariann Fogarasy. Det finns till och med fotobevis.

Stjärnan ska dessutom ha ställt in en bröllopsfest. Kan det vara så att han hittat en ny flamma att fira med? Ska man tro David så stämmer inget av det här.

– Nittio procent av det som skrivs om oss är påhitt. Den sista var den här historien om den här ungerska modellen. Jag har aldrig varit ute på middag med den här unga damen. Om jag tog mig tid att förneka alla historier skulle jag inte hinna spela fotboll, säger David Beckham enligt The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.