Söndag 16 Maj
Stockholm

Michael Jackson har cancer

Nu tar stjärnan sig an kampen mot sin hudcancer.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bara för några månader sedan utannonserade Michael Jackson sin allra sista turné. En turné som nu kan vara hotad till många fans stora besvikelse. Stjärnan har nämligen drabbats av hudcancer.

Det är under de senaste veckorna som 50-åringen diagnosticerats med cancer. Experter hittade fläckar av hudcancer på hans överkropp och andra cancerliknande celler i hans ansikte. Och möjligtvis dessa cancerutbrott med Jacksons alla kirurgiska ingrepp att göra. Men nu försäkrar sångaren att han ska ta sig an kampen mot cancern och likaså turnén.

– Han var först mycket orolig, men han säger att läkarna har försäkrat honom att de kan behandla det här och att han kommer att återhämta sig, säger en källa enligt The Sun.

Stjärnan ser fram emot de femtio slutsålda konserterna som han ska hålla och förväntningarna är skyhöga. Det ska nämligen bli hans livs uppträdande. Och det på ett mer bokstavligt sätt än någon kunnat föreställa sig.

– Han insisterade på att behandlingen måste kunna anpassas till konserterna och att showen kommer att fortsätta, säger källan enligt The Sun.

Den senaste månaden har Michael Jackson setts besöka Cedars-Sinai-sjukhuset i Los Angeles. Nu ska hans behandling genomföras av Dr Ralph Massey. En världskänd och prisbelönad plastikkirurg. Tidigare i år avlöjades det att stjärnan led av en svår ansiktsinfektion.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Stjärnan:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela