Bråding fick läsare att gråta

- 14/10/2008, 22:38 -

Sanna Bråding må ha blivit utstött från kändisvärlden. Men omtyckt är hon ändå.

Efter knarkskandalen blev Sanna Bråding utrfryst. Utan jobb. Utan inkomst. Dessutom har hon en fängelsedom hängande över sig. Men med sin blogg verkar hon också ha vänt på sitt liv. Och den nya Sanna berör sina läsare som aldrig förr.

"Många skriver att dom kanske inte kan jämföra sig me mig o bla bla bla. Sluta upp med det! Sluta att tro att era problem är mindre värda bara för att dom inte råkar ha uppmärksammats i media. Är det ett stort o ohanterligt problem för dig, så är det ett stort problem! Man kan inte jämföra, hur dåligt vi mår eller vem som mår sämst. Kom igen!"

I sitt senaste inlägg berättar Sanna Bråding öppenhjärtigt om sitt missbruk och åren med anorexi. Något som fått flera läsare att reagera med tårar och känslomässiga kommentarer.

"Det första jag gör varje dag när jag startar upp datorn är att kolla din blogg och den berör mig varje dag, ibland så mycket att jag måste lämna en kommentar. Oftast blir då kommentarerna så väldigt långa, bara för att jag verkligen vill förklara hur mycket det du skriver betyder... Idag hittar jag inga ord som räcker till... Jag nöjer mig med ett enkelt, men stort TACK! Kram Anna", skriver läsaren Anna.

"Sitter här med gråten i halsen när jag läser. Du sätter ord på mina känslor på ett sätt som jag inte trodde vara möjligt. Du är så jävla bra Sanna, och jag önskar att hela Sverige kunde se den Sanna du visar upp här i bloggen istället för media´s bild. En stor värmande höstkram till dig tjejen!", skriver galna mamman.

Det verkar alltså som att Sveriges hesaste röst gör en oväntad comeback genom sitt skrivande.

Skrivet av: