Bråding bloggar från finkan

Sanna Bråding har påbörjat sin vistelse i fängelse. Nu bloggar hon därifrån.


Den forna teve- och radiostjärnan har fått skaffa sig en helt ny rutin. Sanna Bråding har nämligen börjat sitta av sitt straff. I en månad ska hon sitta inlåst på Färingsö. Hon har inte tillgång till vare sig telefon eller dator. Och bloggandet tvingas hon sköta genom vänner.

"Jobbigt att inte kunna träffa nån man känner på utsidan, & jävligt jobbigt att inte kunna ringa... Men som sagt , de e ju det som är att sitta i fängelse! Jag har nyligen väckts av plitarna och stått och letat i min plastpåse efter dagens outfit... Idag blev det grön/vita KV-badtofflor, grå sockor, svarta tights & en stor gråstickad tröja! Sexy! Hmmm... Jag har flaggat att de ska hämta mig nu, så att jag kan komma och äta frukost innan d e dags att börja jobba i Hallen. Frukost idag= två knäckebröd, resten e slut för tillfället!", skriver Sanna Bråding i sin blogg.

Efter månader av ångest blev det slutligen dags. Tiden i finkan verkar bli jobbig men Brådings mentala och fysiska träning som hennes läsare kunnat följa verkar göra det hela lite mindre jobbigt.

"Jag tillhör fortfarande den slutna delen, men jag kommer jättebra överens me alla brudarna. Vi snackar en hel del & under helgen har jag kört ett träningspass me några av dom, hehe... Maten har i stort sett varit slut sen jag kom... Men vafan, de e inte hela världen. Hade blivit beställningsstrul, men jag överlever! Jag har träffat flera riktigt sköna tjejer & jag kan också känna igen mig i flera av dom. Men jag kan oxå stundvis undra vafaan som händer. De e ju e hel del bråk här! Vi har fasta tider i princip allt... Mattider, promenadtid, rökpaustider, jobbtider, läggdags & inlåsningstider, väckningstider.... Well you name it! Men de e ju det som e en del av straffet. Vi e frihetsberövade!", fortsätter hon på sin blogg.

Så för alla som undrar meddelar Sanna Bråding att hon mår relativt bra. Och en comeback verkar inte heller alltför långt borta. Men det återstår att se.

"En stor kram från min cell så hörs vi när vi hörs... Jag har kommit in i gänget och mår faktiskt riktigt bra. jag gillar tillochmed inlåsningen... Lugnt och skönt på nåt vis! Nu ska jag dra till Hallen och paketera plåster. Puss.", avslutar hon sitt inlägg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.