Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katrin Zytomierska har fått nog

Nöje | 08/06/2009 13:42

Bloggerskan har tröttnat på näthatet.

Katrin Zytomierska har fått nog. Under det senaste året har hon fått ta emot påhopp och gliringar från alla håll och kanter. Bland annat har hon hamnat i blåsväder för sina uttalanden i teveprogrammet Idol, men även på radiokanalen The Voice har man ifrågasatt hennes deltagande i morgonprogrammet.

Katrin sätter nu ner foten i golvet och säger ifrån, en gång för alla. Så här skriver hon på sin blogg.

"Jag har ju under de senaste två åren fått käka ganska mycket skit från många av er. Jag tänker på det här med att jag bara blev känd för att jag gifte mig med Alex och att utan honom är jag ingenting och att jag inte kan skriva och är en urusel programledare och radiopratare och att jag överlag är värdelös och alla dessa människor med dessa åsikter var heeeeeelt säkra på att skilsmässan från Alex var mitt slut och att jag nu var finito ... Men jag säger som så här "Sorry to dissapoint you folks, but I´m stronger and BIGGER than ever! ... Jag undrar om alla de människorna som försökte terra mig med att jag inte är något utan Alex Schulman och att jag bara är känd för att jag är med honom finns kvar. Läser ni fortfarande min blogg? Känner ni er besvikna då? Är det ni som är besvikna nu?", skriver hon på bloggen.

Skrivet av: